Ha bilen redo till fisket

Nu går höstens fiske mot sitt slut men för de som ägnar sig åt isfiske väntar en fin tid med förhoppningsvis många fina fiskar att ta med hem och tillaga eller catch and release, vad man än gillar bäst. Vissa kör bägge varianter och andra är med för spänningens skull. Vi kan nog dock konstatera att naturupplevelsen gör sitt till, att bara kunna koppla bort allting annat och ensam eller i fiskesällskap njuta av stunden då bara nuet finns.

Se till att ha fiskeutrustning och bil redo

Det börjar redan när man sätter sig i bilen och gör sig redo för att åka i väg och kasta, meta eller ägna sig åt flugfiske och då vill man inte att något i bilen krånglar eller stör på väg till målet. Se till att bilen är redo redan innan, både invändigt och utvändigt med https://www.rembutiken.se/service-underhall/tershine/ för att hålla sig fin och fräsch under hela fiskesäsongen, så att du kan fokusera på att ta hem fisken! Lackskydd, avfettning och schampo, allt finns hos https://www.rembutiken.se/service-underhall/tershine/ och till bra pris.

När du har gjort alla förberedelser inför själva fisket, samlat ihop utrustningen, gjort dig redo med skonaren och sett till att bilen inte är ett irritationsmoment på väg till sjön eller havet med hjälp av https://www.rembutiken.se/service-underhall/tershine/ så kan du lugnt köra i väg till målet och slippa tänka på hur väder och vind tar på bilen – det är redan kirrat.

Lurar i vassen

Mindre drag eller större drag, vilken fisk lockar mest att få – öring, regnbåge eller kanske en riktigt stor gädda som legat och lurat i vassen? Oavsett vilken du föredrar och vilket sätt du föredrar att fiska på har alla sin charm och spänning att få och när man väl känt hugget är man biten. Beroende på om man fiskar i sjö eller hav kan det finnas vissa bestämmelser angående hur mycket fångst man får ta upp och lägga in i bilen innan man kör hem. Om du skulle ha glömt väskan för fisken du tagit upp kan du alltid använda https://www.rembutiken.se/service-underhall/tershine/ produkter invändigt efteråt och bilen både är fräsch igen och luktar fräscht. Låt inget störa eller hindra dig från att ha din egen fiskestund. Med fiskeutrustning och https://www.rembutiken.se/service-underhall/tershine/ produkter för bilen är du mer än redo!

God fiskelycka!

blog-expert